Okuduklarım-Okuyacaklarım

Yine ben!
Herkese iyi akşamlar :)
Mart ayı içerisinde hangi kitapları okumuşum gelin beraber bakalım ^^
Sadece üç kitap mı :( Aslında üç bile değil. 'Posta Kutusundaki Mızıka'yı  marta sarktığı için mart ayı içerisinde okuduklarım arasında aldım :) Vize dönemiydi malum. Pek vakit ayıramadım. Sınavlardan vakit bulup da okuyanları da tebrik ederim. Çünküsü ben pek beceremiyorum.
Her neyse gelelim kitaplara;

                                           -Posta Kutusundaki Mızıka/A.Ali URAL

    Bu kitabı Heybemdekihuzur 'un düzenlemiş olduğu bir etkinlik sonrası eşleşmiş olduğum Esra ablacığım hediye etmişti bana. Ahh canım canım... Daha neler göndermişti neler. Her biri birbirinden güzeldi. Bu yüzden bu kitap da daha bir değerli benim için :) Etkinlik sonrası gelen hediyelerimi de bir ara paylaşmak istiyorum sizlerle :) En yakın zamanda inşaAllah.
    Her neyse, gelelim kitap hakkındaki görüşlerime,
    Bu kitabı okumadıysanız bile muhtemelen adını birçok kez duymuşsunuzdur. Çünkü benim için öyle olmuştu :) Çok kere duymuştum ve almaya fırsatım olmamıştı.
   Kitap bir çırpıda okuyup bitirebileceğiniz bir üsluba sahip. Yazarın diğer kitaplarındaki üslubu nasıl bilemiyorum ama bu gayet akıcıydı. Mektup tarzında oluşundan dolayı ayrı bir sevdim. Çünkü bilen bilir mektuplaşmayı çok seviyorum. Mektup yazmak ve okumak gibisi yok :) Şöyle de bir not bırakıyorum size;
   *Sevgili dost, bana mektup yaz!

                                     -Beyinsiz Adam-Yazıklar Olsun/Hakim TÜRKMEN

   Kitap çok çok güzel :) Neden diye sorarsanız şöyle ki okurken güldüren ve güldürürken de düşündüren bir kitap. Ben okurken çok eğlendim. Çok sevdim bu kitabı.
   Bu kitabı da bir arkadaşımdan ödünç almıştım. Nerden de aldım arkadaş! Yakınıyorum çünkü kitaba mürekkep bulaştı :( Ödünç aldım ya, sakınıyorum, el üstünde tutuyorum ya hani mutlaka bir şey olacak! Üzüldüm de biraz. Olacağı varmış... Daha da ödünç kitap almam :D

                                     -Osmanlı'nın Kalbini Bekleyenler/Talha UĞURLUEL

   Talha UĞURLUEL'den bir kitap okuyun. Mutlaka okuyun! Harika bir kitaptı. Kitabın dış ve iç tasarımı oku beni diyor adeta. Onların dışında da her bireyin okuyup faydalanması gereken tarzda bilgiler içeriyor çokça.




 
 
 
 
Okuduklarım bu şekildeydi. Şimdi okunmayı bekleyen kitaplarımın fotoğrafını bırakacağım aşağı :)
 
 



 
 
 
     Hepsi de çok güzel değil mi? Sizce hangisinden başlamalıyım? Bir tavsiyeniz varsa yoruma bırakabilir misiniz? Ve tabi ki diğer kitaplar hakkındaki görüşlerinizi de merak ediyorum :)
    Sabırla okuduğunuz için teşekkür ederim :)
    Sevgiler <3 Hoşçakalın ~
 

Yorumlar

Deniz dedi ki…
Selamun Aleykum ;) oyle bır teknolojı cahılıymısım kı bloğunu daha yenı bulabıldım ;( Maalesef bayramlaşma kart etkınlıgını erkenden gonderemedım ıns bayram çıkmadan elıne ulaşır.

Konuya gelirsek, beyınsız adamın tum yazılarını canım sıkıldıkça okurum keyfım yerıne gelsın dıye ;)Cok güzel secımler, ıyı okumalar
Ayşenur Yılmaz dedi ki…
Vealeykümselam :) Estağfurullah. Hiiç sorun değil gerçekten :) Ben de göndermiştim ama malum araya tatil girdi. Hayırlısı olsun :)
Gerçekten tam da keyifleri yerine getirmelik! :') Çok teşekkürler..