Dijital Mektuplaşma

Hoş geldin cânım okur,

Sizlere yeni keşfettiğim bir siteden bahsetmek için uğradım buralara. Çok sık ziyaret edemez oldum yine. Dünya telaşı... Buna rağmen burada kalmaya devam eden siz güzel insanlara çok teşekkür ediyorum. Sık sık uğramayı ihmal etmeyesiniz, yorumlarınızı da... Bu durum çokça mutlu ediyor zira.




Bahsini etmek istediğim şey Lettmess adında bir site. Dijital ortamda mektuplaşma imkanı sunan bir platform. Harika değil mi?! Aslına bakarsanız kağıtlara yazmak çok daha güzel. Ama birçok sebepten dolayı uğraşmak istemeyenler için de harika bir imkan. Kağıttı kalemdi bir de zarfa koyup postahanelerde uğraşması...Bunun yanında bir de "Karşımdakine nasıl güvenebilirim?" sorunsalı var. Siz bu güven ortamını sağlayana kadar bu dijital ortamı kullanabilirsiniz. Ve bir bakmışsınız elinizde kağıt kalem...

Eğer ilginizi çektiyse, buyrun tık tık
Üye olduktan sonra size bir pin veriliyor. Bu pinlerle mektup alıyor ve gönderiyorsunuz. Bilgileriniz karşı tarafa verilmiyor ki zaten üye olurken de yalnızca mail adresiniz isteniyor. Yalnız bir sıkıntı var. Sanırım, rastgele yazma kısmından yazarsanız eğer mektup yazacağınız kişinin erkek yahut kadın olmasını seçemiyorsunuz. Bu yüzden biraz araştırıp kendinize uygun gördüğünüz kriterde bir pin sahibi arkadaşa yaz kısmından yazabilirsiniz.

Bana da yazmak isterseniz eğer,
MESSPIN: 753487 
Bu pini kullanarak yaz kısmından bana da bir mektup gönderebilirsiniz :) 


Yorumlar

Elif dedi ki…
Bende ilk tumblr da karşılaştım sitenin duyurusuyla, harika bir şey bence ♥
Ayşenur Yılmaz dedi ki…
Ben de aynı şekilde haberdar oldum Elifim :) Kesinlikle öyle...
müfred dedi ki…
Gençliğimde hatta ilkokula giderken mektup arkadaşlarım oldu. Eğlenceli oluyordu. Özellikle ilkokul döneminde yazıdan çok resim çizip gönderiyorduk. Postaneyle değil, ablamın arkadaşının kardeşiyle. Kendisini hiç görmedim.

Dijital ortamda o hissi, heyecanı verir mi bilemiyorum.
Ayşenur Yılmaz dedi ki…
Ne kadar nasiplisiniz ki bu duyguyu erken yaşta tatmışsınız :) Ben de biraz geç olmakla birlikte çok güzel mektup arkadaşları edindim, elhamdülillah ♡
Çok doğru o his, heyecan ve tad tam olarak yakalanmıyor ama en azından o hissi hiç tatmayanlar için ufak bir deneyim...